ФС региона Западне Србије наставио са поделом спортске опреме

ФС региона Западне Србије наставио са поделом спортске опреме

У уторак 14.новембра 2023.године руководоство Фудбалског савеза региона Западне Србије је обишло Фудбалски савез Лајковца и донирало спортску опрему и лопте клубовима из наведене општине.

Председник Живановић и генерални секретар Брадоњић, на позив председника Општине (Андрије Живковића), Спортског савеза (Марка Мирковића) и Фудбалског савеза општине Лајковац (Александра Савковића), присуствовали су заједничком састанку фудбалских клубова, тренера и фудбалских судија са територије општине Лајковац. Укратко је приказан извештај о раду фудбалског и спортског савеза општине Лајковац, као и стручно-струковне организације судија општине Лајковац на челу са суперлигашким судијом Марком Ивковићем и струковне организације фудбалских тренера општине Лајковац.

Присутинима су се обратили председник ФС РЗС Небојша Живановић и генерални секретар Дарко Брадоњић, похвалили рад фудбалског и спортског савеза општине Лајковац и том приликом се захвалили председнику општине Лајковац господину Андрији Живковићу на свесрдној помоћи и улагању средстава у спорт, а поготово у фудбал.

ФС региона Западне Србије је свим фудбалским клубовима на територији општине Лајковац поклонио спортску опрему и фудбалске лопте.

Том приликом су перспективним судијама уручени пригодни поклони у виду судијских пиштаљки и заставица.