СЕЛЕКТИВНО ОКУПЉАЊЕ ДЕВОЈЧИЦА ФС РЗС

СЕЛЕКТИВНО ОКУПЉАЊЕ ДЕВОЈЧИЦА ФС РЗС

У уторак 12.септембра 2023.године у Ваљеву на спортским теренима “Крушик” одржано је селективно окупљање У-13 девојчица за територију Фудбалског савеза региона Западне Србије.

Селекторка Славка Пашти је окупила 36 играчица из 10 клубова нашег региона, које су имала заједнички тренинг и селективну утакмицу. Поред селекторке Пашти, били су присутни и тренери Ђурић Тања (ЖФК Мачва), Матић Сања, Мишић Младен (ЖФК Лозница) и Филиповић Ненад (ФК Раднички 1923).

Организатори овог окупљања су били Фудбалски савез региона Западне Србије, који је представљао Синиша Брадоњић из Крагујевца и Фудбалски савез Колубарског округа, који је представљао Верољуб Веселиновић из Ваљева, који су се потрудили да ова акција протекне у најбољем реду.

Већ сутра, у уторак 19.септембра 2023.године, селекторка Славка Пашти ће окупити У-15 девојчице из нашег региона. Селективно окупљање, тренинг и утакмица ће бити одржани у Чачку, на теренима ФК Борац 1926. На листи У-15 девојака се налази 50 девојака из 9 клубова, а селекторки Пашти ће у раду помагати тренери Ђурић Тања из Шапца, Јовановић Ивица из Новог Пазара, Стокић Владимир из Смедерева и Перишић Александар из Чачка.