Председник ФС РЗС Небојша Живановић у посети ФС КиМ

Председник ФС РЗС Небојша Живановић у посети ФС КиМ

Председник ФС региона Западне Србије Небојша Живановић, заједно са Генералним секретаром ФСС Јованом Шурбатовићем, посетио је просторије Фудбалског савеза Косова и Метохије, као и просторије фудбалског клуба Трепча у Косовској Митровици.

Домаћин овог сусрета био је председник ФС КиМ Игор Уљаревић, а разговарало се о стању у коме се клубови тренутно налазе и могућностима развоја клубова и школа фудбала са ове територије.

„ФСС је на последњој седници Извршног одбора донео одлуку да одвоји значајна финансијска средства за помоћ Савезу и клубовима са Косова и Метохије. Жеља је да та помоћ не буде једнократна, већ системска и да буде усмерена директно на клубове“ – рекао је Јован Шурбатовић и додао да су поред поделе спортске опреме неопходне за нормално функционисање и организацију такмичења, у плану и разне новчане донације које ће у доброј мери олакшати рад свих структура овог региона који је у прошлости изнедрио много добрих играча и чланова свих селекција репрезентације Србије.

Председник Небојша Живановић у последњих пар месеци већ други пут посећује Косово и Метохију, а све у циљу помоћи свим фудбалским клубовима који раде и постоје у веома тешким условима.