Подела спортске опреме

Подела спортске опреме

У среду 06.децембра 2023.године у Пожаревцу, Фудбалски савез региона Западне Србије је клубовима из Браничевског, Подунавског и Шумадијског округа поделио спортску опрему, у циљу помоћи клубовима Српске и Зонских лига са територије региона.

У спортској хали “Пожаревац” представницима клубова се прво обратио генерални секретар ФС РЗС Дарко Брадоњић, који се захвалио свим присутним представницима клубова и домаћинима из Пожаревца који су помогли ову акцију. Реч је затим узео градоначелник Пожаревца, господин Саша Павловић, који је истакао да град Пожаревац остварује знатна улагања у спортску инфраструктуру и да ће тако бити и наредних година.

На крају, председник ФС РЗС Небојша Живановић се обратио свим присутнима и навео да ФС РЗС наставља да помаже све клубове са своје територије и да су данас сви добили гарнитуру дресова и мреже за голове. Господин Живановић је навео и да ће почетком пролећног дела сваки клуб добити и по 10 лопти које ће бити официјелне лопте ФС РЗС за Српску и за Зонске лиге, а све због побољшања услова рада клубова, али и регуларности такмичења.