Одржан и други семинар службених лица ФС Региона Западне Србије

Одржан и други семинар службених лица ФС Региона Западне Србије

У четвртак и петак 9. и 10.марта 2023.године на Златибору у Студентском одмаралишту “Ратко Митровић” одржан је семинар службених лица “Колубарско-мачванске” и “Западно-моравске” зоне.

После успешно одржаног семинара у Новом Пазару, на Златибору је одржан и семинар преостале две зонске лиге на територији Региона Западне Србије.

Руководство семинара су чинили Дејан Димитријевић, председник ССОС ФСРЗС, Миленко Матовић потпредседник ССОС ФСРЗС, Немања Петровић потпредседник ССОС ФСРЗС, Владан Јеремић председник КУС-а ССОС ФСРЗС, Ненад Ђокић, члан судијске комисије и комесари за такмичење и суђење зонских лига.

Семинар је отворио председник ФС Региона Западне Србије, господин Небојша Живановић, који је пожелео добродошлицу свим службеним лицима, пожелео им пуно успеха и здравља у наставку сезоне. Председник је нагласио да је основни циљ наставка првенства регуларност такмичења и сви органи Савеза неће имати ни мало толеранције за незаконите радње.

Члановима семинара су се обратили и председник Златиборског округа Драган Марјановић из Ужица и Дејан Димитријевић, председник ССОС ФСРЗС.

Укупно је присуствовало 59 судија и 36 делегата. У два дана семинара судије су имали тестове физичке спремности и тестове теоретске спремности из Правила фудбалске игре, док су делегати решавали тестове из Правила фудбалске игре и Пропозиција такмичења зонских лига.

Основи циљ одржаног семинара је био едукација судија и делегата, упознавање са изменама Правила фудбалске игре и добијање инструкција за пролећни део првенства такмичарске 2022/2023.године.