Одржане Конференције лига ФСРЗС у Краљеву

Одржане Конференције лига ФСРЗС у Краљеву

Краљево је било домаћин конференцији клубова Српске лиге Запад и свих зонски лига под патронатом ФСРЗС.

Људи из фудбалског спорта града Краљева били су добри домаћини. На самом почетку конференције представницима клубова обратио се градоначелник Краљева др Предраг Терзић. Он је пожелео успешан рад конференције а такође и свима пуно успеха на спортском плану.

До почетка пролећног дела првенствене сезоне на теренима Српске лиге Запад остало је две недеље а нешто више до почетка зонски лига. Надлежни фудбалски органи савеза ових дана вредно раде у припреми свега онога што је битно за почетак првенствене сезоне.

Дошло је до промена у руководству такмичења на свим лигама где су замењени комесари а одлука је да ће на важним утакмицама Зоне бити делегиране судије са више листе. На неким утакмица Зоне појавиће се и четврти судија, чије ће трошкове сносити савез.

Уместо Миливоја Аксентијевића судије на Српској лиги Запад делегираће Борко Ђурић из Ужица.

По први пут у историји конференција ових лиге присуствовао је и високи челник Фудбалско савеза Србије генерални секретар Јован Шурбатовић.

Од стране Фудбалског савеза Србије и једним дело Западне Србије, свим клубовима подељено је по пет фудбалских лопти са којима се игра Лига Европе.