Одржана друга редовна седница Скупштине ФС РЗС

Одржана друга редовна седница Скупштине ФС РЗС

У петак 29.марта 2024.године у просторијама Дома Културе у Убу, одржана је друга редовна седница Скупштине ФС Региона Западне Србије за текућу 2024.годину уз присуство 32 од 48 делегата.

Скуп је отворио заменик председника Општине Уб, господин Александар Јовановић-Џајић, који је поздравио све присутне делегате и госте и захвалио се нашем Савезу зато што смо изабрали Уб као место одржавања Скупштине ФС РЗС.

Председник Савеза, господин Небојша Живановић, је затим узео реч и поздравио све делегате и госте (скупштини су као гости присуствовали Мирослав Тањга испред ФСС, председник ФСР Источне Србије Зоран Игњатовић, потпредседник ФС РИС Владан Гашић, председник ФС Војводине Драган Симовић, генерални секретар ФС Војводине Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Београда Милош Мирковић, Александар Пивић, директор такмичења Супер и Прве лиге Србије и Дарко Рамовш, генерални секретар Заједнице фудбалских клубова Супер и Прве лиге Србије). Председник Живановић се осврнуо на претходну годину, од скупштине одржане 24.марта 2023.године па до данашњег дана, напоменувши да је најважнији задатак и приоритет да регуларност такмичења буде на највишем нивоу и да је наш Савез показао целој Србији да смо истрајни у тој борби за регуларност.

Након излагања Небојше Живановића, скупштина је започела свој рад, чији је дневни ред садржао девет тачака: верификовани су мандати свих нових делегата скупштине, усвојен је записник са претходне седнице, верификован је мандат чану ИО ФС РЗС Горану Милановићу и постављен је нов члан комисије за жалбе (Соња Филиповић уместо Игора Вуловића). Делегати су једногласно усвојили извештај о финансијском пословању Савеза за 2023.годину и усвојили финансијски план Савеза за 2024.годину. У последњој тачки дневног реда, једногласно је усвојена промена Статута, односно промењена је адреса ФС РЗС, који се од данас налази и званично на адреси: Даничићева број 11.

На крају, ФС Региона Западне Србије је изразио велику захвалност за организаторе Скупштини општине Уб, Фудбалског савезу општине Уб као и ССОС Фудбалског савеза општине Уб.