Одржана друга редовна седница Скупштине ССОС ФС РЗС

Одржана друга редовна седница Скупштине ССОС ФС РЗС

У уторак 30.маја 2023.године у просторијама Регионалног центра у Смедереву, одржана је друга редовна седница скупштине стручно-струковне организације судија ФС региона Западне Србије.

Седници је присуствовао 21 од 27 делегата, од којих је 19 делегата имало право гласа.

Седницу је отворио председник ССОС ФС РЗС Дејан Димитријевић из Лознице, поздравио све присутне и у мало дужем излагању истакао неколико битних момената за рад ССОС региона Западне Србије. Оно што се посебно издаваја, то је жеља председника Димитријевића да кадрове из нашег савеза регрутујемо по заслузи и квалитету, а не по подобности и привилегији. Основни циљ његовог деловања је да свој посао обавља часно и поштено, а у томе му може помоћи само тимски рад.

Испред ССОС ФСС гост је био председник Дејан Делевић, који је такође истакао да је основни циљ да се из судијских организација отерају људи који су ту само из личног интереса и да се створи чврст темељ са људима који хоће да раде, не само због новца већ и из љубави према судијском позиву.

Такође, седници скупштине су присуствовали и челници судијских организација Источне Србије и Војводине. Све одлуке су донете једногласно и усвојени свиј поднети извештаји.

На крају, скупштини се обратио и генерални секретар ФС РЗС Дарко Брадоњић који је рекао: “Наша судијска организација, на челу са председником Дејаном Димитријевићем, ради на једном врхунском и професионалном нивоу, недостижном за остале струковне организације регионалних савеза, а може се слободно и рећи за струковну организацију ФСС”. Брадоњић је још додао да приликом доласка новог руководства фудбалске и судијске организације на Западу дувају неки нови и позитивни ветрови, где се у врло кратком временском периоду могло видети да су планови савеза јасни, а то је искључиво регуларност такмичења. То је дуготрајан процес, али сам готово сигуран да ћемо у томе успети. На крају је додао да су судијска и фудбалска организација један тим.

Председнику ССОС ФС РЗС је уручен дрес са сликама најпознатијих фудбалских репрезентативаца из региона Западне Србије.