Велика победа руководства ФСРЗС на спортском суду „ЦАС“ у Лозани (потврђене казне клубовима)

Велика победа руководства ФСРЗС на спортском суду „ЦАС“ у Лозани (потврђене казне клубовима)


Фудбалски савез региона Западне Србије у спору испред спортског суда „ЦАС“ у Лозани добио је случај против Фудбалског клуба „Будућност“ из Ресника и Фудбалског клуба „Корићани“ из Корићана.
После готово девет месеци правда је задовољена, на адресу Фудбалског савеза региона Западне Србије стигла је одлука спортског суда „ЦАС“ из Лозане где је потврђено да су Фудбалски клуб „Будућност“ из Ресника и Фудбалски клуб „Корићани“ из Корићана учествовали у нерегуларности. Потврђене су Одлуке првостепеног органа – Дисциплинског судије, Зорана Јанковића и другостепеног органа – Комисије за жалбе у саставу (Милан Мијаиловић, Драган Драгићевић и Игор Вуловић), а све на основу извештаја Комесара за интегритет, Милисава Ристивојевића.
Изузетно поштујемо све клубове, али морају водити рачуна, јер ново руководство савеза на челу са председником, Небојшом Живановићем, руководећим људима и комплетним Извршним одбором бори се за регуларност такмичења. Сваки вид нерегуларности биће најстрожије санкционисан, пратиће се велики број утакмица и примењиваће се судска пракса спортског суда „ЦАС“ из Лозане у делу кажњавања клубова због учешћа у нерегуларности.

Велику захвалност изражавамо према адвокатском тиму на челу са адвокатом Филипом Благојевићем. Комисија за интегритет такмичења, Дисциплински судија и Комисија за жалбе нашег савеза одлично раде свој део посла, што је и потврђено одлуком спортског суда „ЦАС“ у Лозани, закључује се у саопштењу Фудбалског савеза региона Западне Србије које је потписао Дарко Брадоњић, генерални секретар.