Home Zona Morava Delegiranje službenih lica
Delegiranje službenih lica

 

Najnovije delegiranje službenih lica Zonske lige "MORAVA" možete preuzeti OVDE

 

>>>POČEV OD 5.KOLA TAKMIČARSKE 2016/17.GODINE DELEGATI SU U OBAVEZI DA IZVEŠTAJ O KONTROLI SUĐENJA ŠALJU NA MEJL ANALIZATORA LIGE VLADANA JEREMIĆA  NAJKASNIJE DO UTORKA DO 14 ČASOVA: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

>>>I U TAKMIČARSKOJ 2016/17.GODINI DELEGATI SE POSLE UTAKMICE JAVLJAJU ANALIZATORU LIGE JEREMIĆ VLADANU NA TELEFON 064/301-65-01.

 

>>>Obaveštavaju se delegati da je postavljeno Uputstvo o ocenjivanju sudija zonskog stepena takmičenja i da su svi delegati u obavezi da preuzmu ovaj dokument i od 5.kola usklade ocenjivanje sudija i pisanje Izveštaja o kontroli suđenja u skladu sa donetim Uputstvom. Delegati koji se ne budu pridržavali donetog Uputstva biće sankcionisani od strane KUS-a.

Takođe, uz dokumentaciju koju šalju KUS-u (u zatvorenoj koverti) ubuduće je potrebno priložiti i kopiju eventualnih primedbi klubova na suđenje.


>>>Obaveštavaju se sudije i delegati da su u obavezi da svoju dokumentaciju sa utakmice pošalju preporučenom pošiljkom ili lično u prostorijama Saveza u roku od 48 časova po odigravanju utakmice.

 

>>>Za sve dodatne informacije ili druge nejasnoće obratiti se referentu takmičenja Zonske lige "Morava" na telefon: 065/90-100-72 ili 034/324-063.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Joomla free themes