Home Zona Drina Delegiranje službenih lica
Delegiranje službenih lica

Najnovije delegiranje službenih lica Zonske lige "DRINA" možete preuzeti OVDE

 

>>>DELEGATI SU U OBAVEZI DA IZVEŠTAJ O KONTROLI SUĐENJA ŠALJU NA MEJL ANALIZATORA LIGE MILOVANA SREĆKOVIĆA NAJKASNIJE DO UTORKA DO 14 ČASOVA: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

>>>ANALIZATORU LIGE SREĆKOVIĆ MILOVAN: 063/77-02-812 (obavezno javljanje posle utakmice).

 

>>>Upozoravaju se delegati da su u obavezi da prilikom pisanja Izveštaja o kontroli suđenja u svemu poštuju Uputstvo o ocenjivanju sudija koje mogu preuzeti iz sekcije Dokumenti na ovom sajtu. Delegati koji se ne budu pridržavali Uputstva biće sankcionisani od strane KUS-a.

Posebnu pažnju treba obratiti na rubriku Specijalni slučajevi (5.strana Izveštaja), gde su delegati u obavezi da navedu razgovor sa sudijama i sadržaj tog razgovora.

Primećeno je i da pojedini delegati prepisuju Izveštaje sa prethodnih utakmica uz izmene minuta, što je strogo zabranjeno i što će se sankcionisati u narednom periodu.

Takođe, uz dokumentaciju sa utakmice delegati šalju posebnu zatvorenu kovertu (na kojoj upisuju: ZA KUS), a u koju ubacuju Izveštaj o kontroli suđenja sa ocenama sudija, kopiju zapisnika utakmice kao i kopiju eventualnih primedbi klubova na suđenje.

 

>>>Za sve dodatne informacije ili druge nejasnoće obratiti se referentu takmičenja Zonske lige "Morava" na telefon: 065/90-100-72 ili 034/324-063 (radnim danom od 9-15 časova).

  Joomla free themes